20. tammikuuta 2013

19.1. Turku International Top Dog Show

* NEW INTERNATIONAL CHAMPION *

Vuosi alkoi varsin komeasti! Vietettiin mukavaa päivää Turun KV näyttelyssä ja tuloksetkin oli aika hienoja :) Tuomari oli Anthony Moran Irlannista. Schipperkejä oli ilmoitettu 32 ja vain 9 niistä sai sa:n, eli tiukka ja tarkka oli tämä tuomari ja hyvä niin. Kauniilla esiintymisillä, eri:llä, mutta ilman sa:ta jäivät luokissaan Windy(F.Qwinhild) ja Morris(F.Merry Marmot). F.Rififi kilpaili ekaa kertaa nuorten luokassa ja nappasi hienosti SERTin sekä CACIBin, ollen VSP!! Pyry oli ROP ja sai CACIBin ja kuittasi tällä itselleen C.I.B -tittelin!! Cacibeja oli kyllä ennestään tukuttain, mutta vähäisestä näyttelyttämisestä johtuen tämä oli vasta ensimmäinen mahdollinen näyttely josta Pyry saattoi vastaanottaa ns. aikacacibin. Tanskan marraskuisilla cacibeilla se ei vielä onnistunut, sillä aikaa jäi uupumaan kaksi päivää :)

Pyryn handlasi taas hienosti Niina Koskela, kiitos Niina! Onnittelut vielä kerran myös Pialle & Martalle!!! :)

We spent a great day in Turku International Top Dog Show! There were entered 32 schipperkes under judge Anthony Moran from Ireland. Young Fandal's Rififi received CAC and CACIB and was BOS. "Pyry" Fandal's Paddington was BOB, he received his "last" CACIB and he is now an International Champion (C.I.B). Pyry was handled again by Niina Koskela. Thanks again Niina!! Well done!! :)
Pyry's titles are now C.I.B* FiCh EeCh DkCh BaltJCh EeJCh LwJCh LtJCh HeJW-10 FiJW-10 LtJW-11 LvJW-11 HeW-11 NordW-12 DkW-12


C.I.B* Fandal's Paddington
(*vahvistamaton)